nl en
Nature enhancement toolbox

Duik in Natuurversterking: De Rijke Noordzee Toolbox is er!

09/07/2024

We zijn verheugd om de lancering van de Rijke Noordzee Toolbox aan te kondigen, een virtueel platform dat gewijd is aan het versnellen van natuurversterking voor een gezonde en gedeelde zee. De Toolbox is ontworpen om individuen en organisaties te inspireren, onderwijzen en te versterken om een diepgaand positief effect te hebben op mariene ecosystemen, te beginnen met de Noordzee. Of je nu een marien bioloog, projectmanager, milieuactivist bent of gewoon nieuwsgierig naar natuurinclusief ontwerp, de Toolbox zal je nieuwsgierigheid wekken en je kennis vergroten. We hopen dat het gebruik van de Toolbox op een dag niet alleen een best practice is, maar de enige manier om zaken te doen in de offshore sector.

Ontdek de wonderen van natuurversterking voor het zeeleven

Hoe ziet natuurversterking er onder water uit? In een interactieve ervaring leer je hoe dit er in de praktijk uitziet. De Toolbox biedt uitgebreide inhoud om je te helpen leren over activiteiten zoals rifbouw en erosiebescherming, de soorten die door deze inspanningen worden beïnvloed, en projecten die deze technieken toepassen.

Laat je inspireren door natuurversterkingsprojecten

Naast het aanbieden van uitgebreide inhoud en deskundige inzichten, is de Toolbox een bron die gelijkgestemde individuen en organisaties verbindt die zich inzetten voor de bescherming van mariene ecosystemen.

Op onze projectkaart kun je op de iconen op projectlocaties klikken om te leren over praktijkvoorbeelden die je kunnen motiveren om aan je eigen natuurversterkingsreis te beginnen. Elk project vertelt een uniek verhaal, waarin wetenschappelijke methoden worden toegepast, verrassende inzichten worden gevonden en unieke lessen worden geleerd.

Heb je een project toe te voegen? Klik op "voeg een project toe" op de kaart om te beginnen.

Start je eigen natuurversterkingsproject

Klaar om van inspiratie naar actie over te gaan? De Toolbox biedt praktische informatie om je te helpen je project op te starten. Van het navigeren door regelgevende vereisten tot het vinden van wetenschappelijk onderzoek, ons doel is om Toolbox-gebruikers te voorzien van informatie en het proces van natuurversterking toegankelijk en haalbaar te maken voor alle expertiseniveaus.

Heb je opmerkingen, informatie of vragen over de Toolbox? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Toolbox? Mail ons dan op toolbox@therichnorthsea.com.